Bezoekers

Kom je langs? Dit moet je weten.
Kom je onze jumping bezoeken? Lees dan zeker even onderstaande informatie.

Inkom

Je hoeft geen inkom te betalen. Het bezoeken van onze jumping kan je volledig gratis doen.

Parkeren

Volg altijd de instructies van onze parkeerwachters, zodat we een plaatsje kunnen voorzien voor iedereen. 's Avonds is er verlichting voorzien op de parking.


Met de auto

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op onze parking vooraan de manege. Volg de borden die je langs de inrijpiste door laten rijden. Let wel even op voor de paarden die uit de inrijpiste komen. Pas je snelheid aan.


Met de trailer

Trailers kunnen bij de inrijpiste parkeren. Volg de instructies van onze parkeerwachters en probeer zo kort als mogelijk is bij elkaar te parkeren zodat er plaats is voor iedereen.


Met de vrachtwagen

Vrachtwagens kunnen rechtdoor rijden en langs de Bosscherhofveldstraat parkeren.

Ruiters aanmelden

Alle ruiters en amazones dienen zich aan te melden bij het secretariaat. Dit bevindt zich in de cafetaria, kortbij de toiletten. Als je je niet aanmeldt, kan je ook niet springen.

Heb je jouw inschrijving nog niet betaald? Dan kan je dit doen aan het secretariaat. Er kan enkel cash betaald worden.

Inrijden

Je kan inrijden in de paddock (kleine hal). Voor iedereen de kans te geven om in te springen, is er een maximum van 20 paarden toegestaan in de paddock. Tijdens de ponyproeven zijn er enkel pony's toegelaten.

De hindernissen in de paddock mogen maximum tot 10 cm boven de hoogte van de proef gelegd worden. Hou rekening met elkaar!

Stampt je paard of pony? Vergeet dit dan zeker niet aan te geven door een rood lintje aan de staart van je paard of pony te binden.

Volg zeker de instructies van onze stewards.